Mengenai Saya

Foto saya
Taman Putra Perdana, Puchong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Berpengalaman lebih 15 tahun dalam mengecat,mengetuk dan membaiki mud guard kereta yang kemek,calar dan pelbagai lagi kemahiran mengecat seperti yang anda harapkan. HUBUNGI KAMI DI TALIAN: 018-2087376 / 014-6457602 (MAT KRISS)

Followers Krissauto.TQ arigato..syukran

Khamis, 26 November 2009

HARI RAYA AIDILADHA 1430

Salam..Maaf buat para pengunjung blog ini berikutan kami menyepi agak terlalu lama. Ini disebabkan kesibukan di bengkel menyebabkan saya tiada masa nak update blog ni, rupanya dah dekat 3 bulan lebih dah.. Kami di KirssAuto dalam keadaan baik dan sejahtera, Alahmdulillah.Oh ya.. Esok hari jumaat bersamaan 27 November 2009 merupakan hari raya korban 1430 hijrah. Semoga ibadah korban yang kita laksanakan diterima oleh Allah. Mari kita mengenang kembali pengorbanan sebenar kita pada Allah, walaupun pengorbanan kita tidak sebesar pengorbanan Ibrahim dan Ismail a.s tetapi setiap pengorbanan melahirkan kehidupan yang lebih beerti. Insya Allah.
Buat para semua rakan2 dan supporter dari bengkel2 lain, kami mendoakan agar kita semua beroleh rahmat dan Inayah dari Nya. Diharap bisnes orang kita semakin maju dan mendapat keberkatan dari sumber yang halal. Akhir kalam ..selamat menjalani ibadah korban dan selamat hari raya aidiladha 1430 hijrah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails