Mengenai Saya

Foto saya
Taman Putra Perdana, Puchong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Berpengalaman lebih 15 tahun dalam mengecat,mengetuk dan membaiki mud guard kereta yang kemek,calar dan pelbagai lagi kemahiran mengecat seperti yang anda harapkan. HUBUNGI KAMI DI TALIAN: 018-2087376 / 014-6457602 (MAT KRISS)

Followers Krissauto.TQ arigato..syukran

Jumaat, 18 September 2009

Salam Aidilfitri dari meja tokeySalam buat kesemua ....

Hari raya adidilfitri menjelang lagi...di kesempatan ini saya mewakili warga kerja Kriss Auto Solution mengucapakan selamat menyambut hari raya aidilfitri tidak kira di mana jua anda berada. Saya berharap agar Syawal yang bakal kita jalani nanti dilakukan secara bijaksana, tidak melampau dan mengutamakan aspek keselamatan.Terutama menjelang musim perayaan ini..jalan2 raya dan lebuhraya dibanjiri kereta yang berpusu2 keluar dari arah bandar menuju kampung halaman masing-masing.


Sebelum memulakan perjalanan raya anda, ada baiknya para pemandu memeriksa kenderaan sebelum memandu jauh..ini demi keselamatan anda dan orang lain. Ingatlah.Hari raya bukan untuk ditangisi tapi untuk dirai. Kami dari Kriss Auto Solution mengucapkan selamat menyambut hari raya,dan jika ada perbuatan, tuturkata,penulisan dan sebarang yang kurang senang dihati pembaca..kami memohon sejuta kemapunan di bulan Syawal yang diberkati Allah ini.

SELAMAT MENUJU KE DESTINASI MASING-MASING DENGAN SELAMAT. MULAKAN PERJALAN ANDA DENGAN DOA MENAIKI KENDERAAN. AMIN.

1 ulasan:

 1. Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

  kepada semua
  Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
  pelanggan dan pengunjung blog ini.
  Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
  Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

  Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
  "Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

  Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

  BalasPadam

Related Posts with Thumbnails